post@lysoverland.no 905 45 013

Bedehuskanalen gir kr 50 000 til Lys over Land

Mandag 8. mai var Lars Egil Fredriksen, kretssekretær i Vestland, gjest hos Johnn Hardang i programmet «Akkurat nå» på Bedehuskanalen.
Lars Egil fortalte litt om historien til Lys over Land og arbeidet vi driver i dag, men hovedfokuset var rettet mot Senegal og turen Gaute Veland og Lars Egil hadde til landet tidligere i år.
Det er stor nød der, både åndelig og legemlig sett. Besøket til misjonsstasjonen og kirkene «våre», og ikke minst møtet med lokalbefolkningen, har satt dype spor – og vi er takknemlige for at Bedehuskanalen ga oss en plattform til å formidle noe av dette.

Mot slutten av sendingen ble Lars Egil overrasket med en gavesjekk fra Bedehuskanalen på kr 50 000, som skal gå til arbeidet i Senegal.
Johnn Hardang forteller i programmet at Bedehuskanalen har noe som kalles en barmhjertighetskonto. Om den sier han at «det betyr at det finnes noen der ute som følger med på det vi driver med. De registrerer hvilke misjonsprosjekter vi presenterer, og de sier at de har så stor tro på at det vi presenterer er solide og skikkelige ting, som betyr en forskjell for folk.
Og så er det stilt noen kroner til disposisjon for oss, som de sier at vi kan bruke til å velsigne noen av de arbeidsgrenene som løftes frem.»
Deretter overrakte han altså en gavesjekk på kr 50 000, som skal benyttes til arbeidet i Senegal.

Vi ønsker å rette en stor takk til Bedehuskanalen for denne fantastiske gaven!
Dette er midler som vil være til stor velsignelse i et land hvor nøden er stor, og folket trenger å få høre evangeliet om en levende Frelser.

(Hvis du gikk glipp av det så kan du se hele programmet i sin helhet her: Mandag 08.05.2023 – Akkurat Nå – Bedehuskanalen)

Comments are closed.